Habitacions

Aprofitant i restaurant tots aquells elements trobats a la casa i que s’han conservat en bon estat fins els nostres temps, hem procurat crear un ambient de confort i sensacions d’èpoques passades.

Cals Escori disposa de 7 habitacions dobles amb bany i televisió, tot i que només tres, estan actualment disponibles i a l’espera de poder oferir les altres quatre properament. L’esforç en la restauració dels antic mobles i de la roba blanca de llit ha estat feixuc, però ha pagat la pena. Cada habitació ofereix un ambient diferent i exclusiu, tant per l’espai, com per la seva orientació i decoració. Tot i així, els banys son completament nous amb tots els requisits dels temps moderns, però intentant de mantenir un ambient acollidor dins del que representa cada habitació.
Les habitacions, porten el nom de les pedres més conegudes, en memòria a l’antiga pedrera del poble de Masllorenç, d’on van sortir grans blocs per a la construcció de l’edifici de La Pedrera que va dirigir en Gaudí a Barcelona. Així, hi trobarem l’habitació anomenada “granet” o “pissarra”, o “sorrenca” entre d’altres. A la mateixa planta de les tres habitacions, hi ha una gran sala menjador-cuina, on la mestressa de la casa ens servirà l’esmorzar i on també el client pot fer d’altres menjars i tot allò que li convingui.